Dance4Kids-tanssikoulun perustaja ja opettaja -  Minttu TuuraMinttu on Dance4Kids-tanssikoulun opettaja ja yrityksensä Tuura Dance Companyn perustaja. Dance4Kids syntyi unelmasta tarjota lapsille oma tanssikoulu. Lapsilla tulee olla paikka jossa jokainen saa olla oma itsensä, tutustua, innostua, onnistua, oivaltaa. Dance4Kids tuo jotain uutta tanssin kentälle Lahdessa.


25-vuotias Minttu Tuura viimeistelee opintojaan Oulun Ammattikorkeakoulun tanssiopettajan tutkinto-ohjelmassa. Ensimmäiset tanssituntinsa Minttu opetti 11-vuotiaana, ja opettaminen onkin jatkunut aina tähän päivään saakka.


Opettajana Minttu kuvailee itseään ”lujasti lempeäksi” ja pitää tärkeänä jokaisen oppilaan yksilöllistä kohtaamista. Opetustaan hän pohjaa positiiviseen pedagogiikkaan.


Minttu omaa vahvan lajitaustan ja yli 15 vuoden kokemuksen tanssista, jonka lisäksi kokemusta on kertynyt lukuisista eri kilpailuista myös SM-tasolla.


Dance4Kids-tunneillani lapsi oppii monipuolisesti motorisia taitoja, tanssin perusteita ja tekniikkaa, sekä mm. ryhmässä toimimista ja musikaalisuutta. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita uuteen lasten tanssikouluuni! Nähdään tunneilla!


Tanssikouluni sijaitsee Lahden keskustassa


Huomioithan, että tilassa ei ole hissiä!