Minitanssi 3-5v.


Minitanssissa ollaan jo ilman vanhempia. Minitanssi 3-5v. on perheen pienimmille tanssijoille. Tunneilla on hauska meininki!

Lapsi oppii tanssin perusteita turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä, sekä sosiaalisia-, ja motorisia taitoja, kuten ryhmässä toimimista ja tasapainon ja hyppyjen kehittymistä. Tunti kehittää myös lapsen rytmiikkaa.


Tärkeintä on luoda lapselle onnistumisen kokemuksia sopivasti haastaen. Tavoitteena on saada lapsi innostumaan tanssista ja luoda valmiutta tanssiharrastuksen jatkumiselle.


Tanssiharjoituksia toteutetaan minitanssissa myös leikin ja välineiden käytön (esim. Huivit) kautta, jolloin pienet osallistujat kokevat harjoittelun mielekkääksi. Tansseissa on vaihtuvia, lasten rakastamia teemoja, kuten eläimet, sadut, muumit, ryhmä hau, disney jne. Tanssitunnilla jaetaan jokaiselle oppilaalle tanssipassi, johon oppilas saa tarran mikäli tunti sujuu hyvin.Lastentanssi 6-8v.


Lastentanssiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset tanssijat. Tunneilla harjoittelemme monipuolisesti eri tanssilajien perusteita. Tunneilla on rento ja energinen ilmapiiri, jossa lapsi pääsee kehittämään mm. ryhmässä toimimista ja vuorovaikutustaitoja, sekä omaa itseluottamusta. Luovat harjoitukset ovat olennainen osa tanssituntia. Toisinaan hyödynnämme myös välineitä, kuten huiveja ja jumppamattoja tanssitunneilla. Tunneilla ollaan ilman vanhempia.


Tanssitunti alkaa lämmittelyllä ja sisältää mm. rytmiikan harjoitusta, tanssin perustekniikkaan tutustumista ja sen kehittämistä, leikin kautta tehtäviä tanssiharjoituksia, sekä lyhyiden koreografioiden harjoittelua. Lopputunti sisältää venyttelyn.
Lasten tunnit kaikentasoisille tanssijoille.Tärkeää infoa

Tunneille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen info@tuuradance.com. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun sähköpostiin, jonka maksaminen varmistaa paikan tanssitunnille. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksuja palauteta, eli suosittelemme halutessasi hyödyntämään mahdollisuuden ilmaiseen kokeilukertaan. Huom! Myös kokeilukerralle tulee ilmoittautua. Lapsi voi osallistua tanssitunneille myös kertamaksulla, tai 5 kerran kortilla. Kaikissa ryhmissä on paikkoja rajoitetusti.


Tanssitunneille varustaudutaan joustavilla vaatteilla, paljain jaloin tai liukumattomissa tossuissa (Ei sisäpelikenkiä), hiukset laitetaan kiinni, ja korut ja kellot otetaan pois tunnin ajaksi.


Tunneilla saatetaan ottaa kuva/videomateriaalia markkinointia varten. Vanhemmat saavat ensimmäisellä tunnilla mukaansa paperilomakkeen täytettäväksi oppilaan kuvausluvasta.


Viikkotuntien oppilaita ei ole vakuutettu Dance4Kidsin toimesta. Suosittelemme vapaaehtoista tapaturmavakuutusta oppilaillemme. Dance4Kids ei vastaa oppilaiden tavaroista.